TERMENI SI CONDITII

Conditii de Utilizare

Alfa Medical Distribution

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul www.aamed.ro denumit in continuare generic “site”.
Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Alfa Medical Distribution. Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de ALFA MEDICAL DISTRIBUTION si este protejat de legislatia in vigoare in Romania.

2. aamed.ro va ofera acces liber si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al ALFA MEDICAL DSITRIBUTION. Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. REGULI DE UTILIZARE: Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul: – violand legile in vigoare; – incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

4. REGULI DE SECURITATE: Nu sunt permise: – stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea; – incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site; Incalcarea oricareia dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. ALFA MEDICAL DISTRIBUTION va investiga faptele care implica asemenea incalcari, putand coopera cu autoritatile legale in urmarirea utilizatorilor implicati in astfel de incalcari.

5. MODIFICARI ALE SERVICIULUI – ALFA MEDICAL DISTRIBUTION poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv. Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului. Informatiile si precizarile de mai jos trebuie acceptate ca fiind clauzele unui contract pe care-l acceptati, de aderare, care depinde folosirea serviciilor puse la dispozitie de ALFA MEDICAL DISTRIBUTION prin intermediul site-ului www.aamed.ro. Este de acceptat ca, in masura in care considerati ca o anumita clauza a contractului de mai jos ar putea fi imbunatatita, sau va aduce vreun prejudiciu in forma n care este acum si aici prezentata, putem fi contactati pentru a ne comunica propunerea dumneavoastra. Dar pana la momentul la care contractul de mai jos va fi modificat cu amendamentele propuse de dumneavoastra (daca in final vom cadea de acord asupra modificarilor propuse de dumneavoastra), trebuie sa intelegeti faptul ca utilizarea serviciului nostru implica un accept prealabil si absolut al conditiilor ce urmeaza, prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii contractuali de mai jos, va rugam sa nu utilizati serviciile noastre.
Articolele si stirile publicate pe site-ul www.aamed.ro sunt realizate de catre specialistii si/sau colaboratorii nostri, sau sunt preluate de pe internet, cu precizarea sursei informatiei. Site-ul www.aamed.ro incearca sa ofere informatii de cultura generala medicala, informatii stiintifice si profesioniste, prezentate intro forma accesibila, fie tuturor celor interesati de sanatatea lor, fie pur si simplu oricarei persoane care gaseste interesanta lecturarea acestor articole, chiar si cu scopul de a-si largi cultura generala sau doar pentru precizarea anumitor aspecte ce-i preocupa. Este importat de subliniat, pentru ca medicina este o stiinta eminamente practica, si impune si contactul direct, nemijlocit al medicului cu pacientul, ca informatia prezentata pe acest site, are doar un caracter suplimentar, de informare si precizare, si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs.


ALFA MEDICAL DISTRIBUTION precum si toti colaboratorii si partenerii ale caror sfaturi pot fi intalnite pe site-ul www.aamed.ro nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu/pierdere de orice fel. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca dumneavoastra, ca utilizator al website-ului www.aamed.ro, nu veti inainta nici o actiune judecatoreasca impotriva ALFA MEDICAL DISTRIBUTION, www.aamed.ro, precum si tuturor colaboratorilor sau a partenerilor acestuia, indiferent de modul in care ati utilizat informatia furnizata de noi.