Despre Alfa Medical Distribution

Alfa Medical Distribution este un depozit farmaceutic cu capital privat  romanesc care asigura distributia de medicamente, dezinfectanti si produse parafarmaceutice pe teritoriul Romaniei.

Depozitul farmaceutic este situat in Constanta pe principala artera de circulatie care intra in oras, accesul cu masini mari realizandu-se foarte facil. Spatiul de depozitare este aliniat la normele europene, avand urmatoarele caracteristici: acces, temperatura si umiditate controlate, mapare cu inregistrarea temperaturii, camera frig, spatiu pentru carantina. 

Autorizarile depozitului respecta legislatia romaneasca si sunt in concordanta cu normele europene, permitandu-ne accesul la marfa din spatiul intracomunitar. Depozitul farmaceutic este inscris in EMA (European Medicines Agency - www.ema.europa.eu). 

VIZIUNEA NOASTRA

Ne concentrăm pe crearea de valoare pentru partenerii si investitorii noştri, implementând cele mai înalte standarde de etică şi conformitate.

.

CE NE PROPUNEM

Alături de clienţii noştri, sa aliniem şi implementăm soluţii strategice pe piaţa locală având ca scop final maximizarea beneficiilor ambelor părţi implicate.

ECHIPA

Alfa Medical Distribution, are in componenta o echipa dinamica cu o experienta bogata in domeniul farmaceutic.

ECHIPA

ALFA MEDICAL DISTRIBUTION

Alexandru Constantin

Alexandru Constantin

General Manager

Himcinschi Ciprian

Himcinschi Ciprian

Gestionar

Sorin Batrinu

Sorin Batrinu

Expert achizitii publice - divizia Hospital

Cristina Uratoriu

Cristina Uratoriu

Farmacist Sef depozit

Georgiana Ulmeanu

Georgiana Ulmeanu

Economist compartiment facturare

Alfa Medical Distribution

GALERIE FOTO DEPOZIT

GALERIE FOTO PARC AUTO